Otsikkokuva: Karvion teatteri

Kiitosvideo

Kiitos kaikille katsojille

Kiitos kaikille katsojille ja yhteistyökumppaneille kuuden vuoden matkasta jonka saimme tehdä kanssanne. Teitä oli yli 20 000 katsojaa seuraamassa trilogian esityksiä.

Karvion teatterissa teemme vielä esityskauden jälkeisiä töitä, mutta samalla suunnittelemme jo tulevaa. Syksyn mittaan julkaisemme lisätietoa ensi kesästä.

Sivustomme nimi on muuttunut karvionteatteri.fi:ksi. Valamotrilogia.fi-sivuston nimi ja sisältö toimivat edelleen, mutta sivusto ohjautuu jatkossa nimelle karvionteatteri.fi. Sivut päivittyvät uuden ulkoasun ja sisällön myötä syksyn aikana. Myös sähköpostiosoitteiden loppuosa on vaihtunut karvionteatteri.fi:ksi. Entiset sähköpostiosoitteet vastaanottavat postit normaalisti, mutta vastausposti tulee jo osoitteesta karvionteatteri.fi.

Sosiaalisessa mediassa, kuten esimerkiksi Facebook ja Twitter, Valamo-trilogian sivut ovat myös vaihtuneet Karvion teatteriksi. Toivotamme niin jo olemassa olevat kuin myös uudet teatterin ystävät lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan uusia sisältöjä. Tule tykkäämään Karvion teatterin uudesta Facebook-sivusta!

Muut yhteystietomme, kuten puhelinnumeromme sekä postiosoitteemme säilyvät ennallaan.