Otsikkokuva 2015

Kiitos kaikille katsojille!

Kesän esityskausi on nyt ohi. Lämmin kiitos kaikille katsojille! Ensi kesänä jatketaan kolmannen osan parissa! Lisätietoa tulossa lähiaikoina.


Valamo-trilogia on kolmesta eri näytelmästä koostuva kokonaisuus, jossa kuvataan Valamon luostarin ja sitä ympäröivän maalaisyhteisön elämää sodanjälkeisessä Suomessa. Suuren suosion saaneen ensimmäisen osan, ”Isän varjon” näki yhteensä yli 9400 katsojaa.

Näytelmät on käsikirjoittanut sekä ohjannut näytelmäkirjailija, ohjaaja Lauri Jänis.

Tule näkemään ja kokemaan ainutlaatuinen teatterielämys paikallisessa maisemassa ja paikallisten ihmisten kertomana Heinävedellä!

Poika munkkilan polulla

Näytelmässä pureudutaan Valamon luostarin ja ympäröivän kylän elämään 1950- ja 1960-luvuilla. Papinniemellä veljestö vähentyy. Luostarin tilat kaipaisivat kiireellistä kohennusta. Kiinnostus luostaria kohtaan pyhiinvaelluskohteena on kasvussa, jolloin vanhan veljestön toive saada elää rauhassa on uhattuna. Myös luostarin lakkauttaminen ja siirtäminen muualle ovat esillä. 1960-luvulla kylän nuori väki muuttaa työn perässä Ruotsiin ja Etelä-Suomeen. Hiljaisen hiipumisen ja kylän sekä luostarin kuoleman uhka on suuri. Kohtalo on kuitenkin kirjoitettu toisin.

Näyttelijät ja tuotantotiimi
Katso näytelmän trailer

Galleria 2014

  • Twitterissä


    Facebookissa

    Yhteistyössä 2014

    Yhteistyössä tuotannossa vuonna 2014