Otsikkokuva: Karvion teatteri

Kiitosvideo

Kiitos kaikille Valamo-trilogian katsojille

Kiitos kaikille katsojille ja yhteistyökumppaneille kuuden vuoden matkasta jonka saimme tehdä kanssanne. Teitä oli yli 20 000 katsojaa seuraamassa trilogian esityksiä.

Sivustomme nimi on muuttunut karvionteatteri.fi:ksi. Valamotrilogia.fi-sivuston nimi ja sisältö toimivat edelleen, mutta sivusto ohjautuu jatkossa nimelle karvionteatteri.fi. Sivut päivittyvät uuden ulkoasun ja sisällön myötä syksyn aikana. Myös sähköpostiosoitteiden loppuosa on vaihtunut karvionteatteri.fi:ksi. Entiset sähköpostiosoitteet vastaanottavat postit normaalisti, mutta vastausposti tulee jo osoitteesta karvionteatteri.fi.

Sosiaalisessa mediassa, kuten esimerkiksi Facebook ja Twitter, Valamo-trilogian sivut ovat myös vaihtuneet Karvion teatteriksi. Toivotamme niin jo olemassa olevat kuin myös uudet teatterin ystävät lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan uusia sisältöjä. Tule tykkäämään Karvion teatterin uudesta Facebook-sivusta!

Muut yhteystietomme, kuten puhelinnumeromme sekä postiosoitteemme säilyvät ennallaan.

Valamo-trilogian jälkeen esitämme kesällä 2018 Arto Paasilinnan romaaniin perustuvan näytelmän ”Onnellinen mies”. Tervetuloa myös kesällä 2018 teatteriimme!